Sökområde Malmö Skåne Sverige

Sälja bolag Malmö

Sälja bolag i Malmö. Behöver ni hjälp med att sälja bolag? Kontakta då oss på Imapse. Varje klient och process är unik. Vi tillhandahåller skräddarsydd rådgivning för att skapa största möjliga värde när ni säljer ert bolag. Vi behandlar varje försäljning som om det vore vårt eget bolag.

Sälja bolag Malmö | Imapse Nordic Merger AB

Välkommen till Imapse Nordic Merger AB

Vi ger råd till våra klienter kring optimal timing och struktur när ni ska sälja ert bolag samt genom hela försäljningsprocessen från idéstadiet till genomförande: förberedelse och dokumentation, värdering och finansieringsmodeller, identifiering och kontakt med potentiella köpare, struktur på affären, due diligence och förhandling fram till affären genomförs.

Processen att sälja bolag är indelad i flera faser och sträcker sig ofta över en längre period. Det är därför av stor vikt att kontakt med IMAP tas så tidigt som möjligt så att kommersiella, juridiska och finansiella förhållanden kan optimeras. Ju tidigare vi kontaktas desto större möjlighet har vi att påverka utfallet av processen.

Våra klienter är främst entreprenörer och familjeägda medelstora bolag som ger oss uppdraget att förmedla den förmodligen viktigaste affären i deras professionella liv. Vi rådgiver också stora internationella bolag såväl som familjedrivna ägarbolag samt finansiella investerare. En tydlig fördel för de bolag vi säljer är vår breda och djupa sektorkunskap samt vår förmåga att söka efter, analysera och nå ut till potentiella köpare i hela världen.

Vi är själva entreprenörer och vårt entreprenörstänkande formar våra handlingar. Vi behandlar varje försäljning som om det vore vårt eget bolag. Olika klienter har olika tidsperspektiv kring en försäljningsprocess vilket också styr processens innehåll och hastighet. Oavsett tidsperspektiv är IMAP med inför, under och efter ett ägarskifte och hjälper vår klient genom försäljningsprocessen.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information