Sökområde Malmö Skåne Sverige

Minnet Malmö

Minnet i Malmö. Känner ni att ni har svårt med minnet samt komma ihåg saker? Kom då in till oss på Minnig där vi hjälper er att träna upp minnet. Workshop arbetar vi tillsammans och gör abstrakt information minnesvärd. Vi lär oss tekniker och använder dom tillsammans för att lära oss komplicerade saker.

Minnet Malmö | Minnig Sverige

Välkommen till Minnig 

För att förbättra minnet erbjuder vi lektioner så som

Platser hur du planerar

När du gjort om materialet du vill använda till bilder så har du tagit ett viktigt steg mot att komma ihåg den. Men för att verkligen minnas informationen behöver den placeras på rätt ställe. Samma ställe som du kommer att återvända till varje gång du behöver hitta den igen.

Repetition: Hur du minns

När du vet hur du gör om inforation till minnesvärda bilder och hur de sparas för att inte blandas ihop återstår bara en sak. Den som du kanske trodde att minnestekniker skulle rädda dig från. Det gör de inte. Nästan. För när man vet hur man repeterar bäst blir det både roligare och mer effektivt. Du kommer aldrig att repetera i onödan igen. 

Vi kan garantera att lektionerna leds av erfarna och prisbelönta specialister inom minnesteknik.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information