Sökområde Malmö Skåne Sverige

Minnesteknik Malmö

Minnesteknik i Malmö. Känner ni att ni behöver hjälp med minnet? Kom då in till oss på Minnig Sverige. Vi hjälper människor med att förbättra deras minnen. Genom att använda minnestekniker och träna minnet kommer era minnen att bli bättre. Genomför våra lektioner för ett bättre minnen.

Minnesteknik Malmö | Minnig Sverige

Välkommen till Minnig

Mitt namn är Martin Nilsson, lärare och prisbelönt minnesexpert. För sex år sedan tröttnade jag på att vara glömsk. Trots åratal av studier kände jag att det var alltför mycket jag glömde bort. Då upptäckte jag att det inte var minnet det var fel på - det var hur jag använde det. Genom att använda minnestekniker och träna minnet blev jag snabbt bättre. Då påbörjade jag en resa mot att bli minnig. Det kan du också göra!

Bland våra lektioner finns 

Bilder: hur du tänker

Vår hjärna tänker i bilder. Du kanske inte tror att just du är en person som gör det, men modern hjärnforskning visar att det är väldigt sannolikt att just du, och alla andra, faktiskt gör det. Du kommer märka hur duktig du är på det. Det var inte så att du inte kunde, du var bara inte van. 


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information