Sökområde Malmö Skåne Sverige

Holistic Coaching Malmö

Holistic Coaching i Malmö - ASK SOUL & LIGHTWORKER. Intresserad av Holistic Coaching? Kontakta mig på ASK SOUL & LIGHTWORKER i Malmö! Som Life Coach Holistic kan jag hjälpa dig med många aspekter av livet. Holistic Coaching har mycket att erbjuda, hör av dig till ASK SOUL & LIGHTWORKER i Malmö!

Holistic Coaching Malmö | ASK SOUL & LIGHTWORKER

Välkomna till 
ASK SOUL & LIGHTWORKER 

Ritwa Ask erbjuder healing, coaching, medial vägledning och meditation.

Holistic Coaching 
Life Coaching holistic är djupgående, terapeutisk, visionär, emotionell, mental, helande, själslig, intuitiv och medial. Vi arbetar med dåtid, nutid och framtid.

Har eller söker du visioner som du önskar göra men saknar tydlighet, mod, tillvägagångssätt eller stöd. Som Life Coach Holistic kan jag hjälpa dig att både hitta din vision och att bidra till att den blir till verklighet.Det liv vi har levt har stor inverkan på hur vi känner, tänker och agerar idag. Vi hittar orsaker till blockeringar och begränsningar, men också nycklar till framgång samt ledtrådar till vem vi är i vår sanna natur. Fastän vi gör tillbakablickar, ligger fokus på livet här och nu, det liv du önskar leva och den du innerst inne önskar vara och i själen vet vem du är. Allt hänger ihop. Jag använder mig av avslappning, frågor, intuition och visualisering för att hitta det rätta för just dig, sen använder vi känslor, upplevelser, inre bilder och kroppen för att få det att kännas verkligt. Sen gör vi målbilder och handlingsplaner samt uppföljningar för att få det att hända. På så vis kan jag stärka ditt självförtroende och självkänsla samt egenvärde om det behövs.

Angelic Reiki® Healing
Angelic Reiki® är healing där jag arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna mästare och Galaktiska helare. En underbar healing form som arbetar med kroppens energisystem och balanserar ditt livsflöde. Det är ren och ljus högvibrerande energi som helar på alla plan - fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt.
Det är villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa.

PERSONLIGT MÖTE
Behandlingen pågår i en timme. Vi sitter först och pratar lite om vad du vill att healingen ska ge dig och vilka förändringar du vill ha i ditt liv. Sen får du lägga dig ner på en behandlingsbänk med kläderna på för att ta emot healingen. Det spelas healingmusik i bakrunden. Det finns även tid efteråt för vägledande samtal.

DISTANSHEALING
Har du ingen möjlighet att komma till mig?
Då kan du ta emot Angelic Reiki® hemma hos dig själv eller vart du än befinner dig.
Du lägger dig ner eller sitter upp på en avkopplande plats. Spela gärna rogivande musik och tänd gärna ett ljus.
Var öppen för att ta emot och bara släpp taget.
Efter healingen får du även återkoppling via mail eller mobil om du så önskar.
Drick gärna vatten efteråt.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information