Sökområde Malmö Skåne Sverige

Frisörsalong i Malmö

Välkommen till UTSIDAN! DIN miljövänliga & ekologiska frisörsalong i Malmö. Behandlingar som både är miljövänliga och snälla mot ditt hår. Med personligt bemötande och inspiration får du frisyren du önskar dig i en trevlig atmosfär! Kom till frisörsalongen UTSIDAN i Malmö!

UTSIDAN | Ekologisk frisörsalong i Malmö

Välkommen till UTSIDAN!
- en miljövänlig & ekologisk frisörsalong

 

På min salong vill jag ge er, mina kunder, en inspirerande, personlig och nära atmosfär. Jag vill tillsammans med er skapa och utmana med frisyrer och behandlingar som passar er personlighet och karaktär.

 

Utsidan är en miljövänlig salong, jag använder hårvårdsprodukter som värnar om er och min hälsa. Produkterna är valda med omsorg, för att innehålla så lite som möjligt av parabener, PPD, ammoniak, sulfater och resorcinol.

 

De produkter som jag förnärvarande använder och uppfyller mina krav på att vara ekologiska och miljövänliga är John Master, Maria Nila, O´right, Natulique och Växtfärg.

 

Välkommen hit!
/ Marianne Forslund

Davidshallsgatan 19, 21145 Malmö
Telefon. 
0706-45 40 97
E-post: majsan.fo@telia.com

 

Besök oss på Instagram ---

Besök oss på Facebook ---

Besök vår hemsida ---

Hitta hit ---

Boka tid ---

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information