Sökområde Malmö Skåne Sverige

Cykling Malmö

Cykling i Malmö. Letar ni efter en cykel semester? Kom då och besök oss på First Camp Sverige Vi hyr ut cyklar för alla åldrar som är perfekta för en cykel tur runt om halvön Kalmarsund där ni även hitta flera fina badplatser och mycket annat som går att upptäcka

Cykling Malmö | First Camp Sverige AB
First Camp Sverige AB

Cykling Malmö | First Camp Sverige AB

Välkommen till First Camp Sverige

Nordic Camping Stensö är belägen i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund. Runt omkring finns många fina badplatser och mycket att upptäcka. Hit kommer såväl kalmarbor som turister för rekreation. Och med trevliga Kalmar centrum bara en promenad bort finns här alltid något att göra.
Förutom möjlighet härliga dagar med sol och bad erbjuder Camping Stensö härliga vandringsleder, uthyrning av cyklar och kanoter, en minigolfbana och en lekplats med hoppkudde. Under högsäsong arrangeras dessutom många ledarledda aktiviteter för barnen.

Kalmar erbjuder ofta event för hela familjen och har flera gånger röstats fram till “Årets sommarstad”. Från campingplatsen är det 3 kilometer till stadskärnan Kvarnholmen med både badplats, butiker, mysiga caféer och restauranger och populära Larmtorget.

Vill ni göra utflykter utgör Kalmar en perfekt utgångspunkt för att besöka Smålands glasbruk, slöjdriket och underbara Öland med sina många sevärdheter.

First Camp Sverige AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information