Sökområde Malmö Skåne Sverige

Carver Malmö

Carver i Malmö. Letar ni efter skateboards? Besök då oss på Ohana. VI har ett brett sortiment av skateboards, surfbrädor och tillbehör m.m. Carver Skateboards har utvecklat ett nytt sätt att träna på för att förbättra förutsättningarna för ett bättre surf.

Carver Malmö | Ohana

Välkommen till Ohana

Vad gör företaget: Ohana är en personlig web & brädbutik med ett handplockat sortiment med det bästa från Sup, Surfing, Skateboard, Longboard, och Vindsurfing. 
Vår målsättning och ambition – att alltid kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna med högsta möjliga service!

Vi är ute och testar produkterna året om så vi vet vad som funkar för våra förhållanden.
Har vi inte just den produkten du söker, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er!

Vad betyder ’Ohana

Ohana (‘Ohana) betyder familj på Hawaiianska. Hawaii är som de flesta vet surfingens mecka och just surfing ligger oss extra varmt om hjärtat. En Ohana är också alla som delar en gemenskap inom såväl surfing som din familj och vänner.

Vår ’Ohana

Vi som står bakom är hängivna surf/brädåkare med ett brinnande intresse för det vi håller på med och vår ambition är att kunna förmedla denna underbara känsla vidare till er! Prova du också och förstå vad vi pratar om.

För mer information om vårt sortiment besök vår hemsida


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information