Sökområde Malmö Skåne Sverige

Brandkonsult Malmö

Brandkonsult i Malmö. Behöver ni hjälp av en brandkonsult som hjälper er med brand, stöd och säkerställer att ni får rätt hjälp? Kontakta då oss på FSD i Malmö vi är ett utpräglat brandkonsulterande företag med kompetenser inom brandskydd, riskhantering, krishantering och tunnelsäkerhet.

Brandkonsult Malmö | FSD Malmö AB

Välkommen in till FSD Malmö AB När ni söker en brandkonsult.

FSD är ett utpräglat brandkonsulterande företag med kompetenser inom brandskydd, riskhantering, krishantering och tunnelsäkerhet. Vi arbetar med att utforma säkerheten
i samhället så att liv, egendom och miljö skyddas på ett kvalificerat sätt.

Våra brandkonsulter har bred kompetens och erfarenhet som ger goda förutsättningar för att effektivisera befintliga arbetssätt och hitta nya kostnadseffektiva lösningar. Genom att ständigt
tillämpa nya forskningsresultat tillgodoser vi våra kunders behov på bästa sätt.

Våra brandkonsulter på FSD utformar kompletta brandskyddslösningar redan i projekteringsstadiet för alla typer av projekt, t ex offentliga och publika lokaler, industrianläggningar, lager, vårdanläggningar och överglasade gårdar. FSD arbetar med brandskydds- projekteringar både i nya och gamla byggnader.

FSD strävar efter att i ett tidigt skede vara med i projekteringen. Detta för att de brandtekniska åtgärderna skall arbetas in i projektet och fungera som en naturlig del av byggnaden i det fortsatta användandet. Vi kan vara med i alla skeden, från förprojektering till att utföra slutbesiktning och utfärda slutintyg för byggnaden.

För mer information om vad vi erbjuder besök gärna vår hemsida.

Tveka inte att kontakta oss när ni behöver hjälp av en brandkonsult i Malmö


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information