alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Malmö Skåne Sverige

BABOR - Masterpiece Set! Hydra Plus + Active Night! Värde 379:-! Nytt!

BABOR - Masterpiece Set! Hydra Plus + Active Night! Värde 379:-! Nytt!
"Masterpiece Set" - helt underbart set med märkets signaturampuller, Hydra Plus och Active Night

Värde 379:-

"Hydra Plus" - aktivt koncentrat som ger en riktig fuktboost för till torr och uttorkad hud. Bra fuktbalans är grunden till en välmående hud - den blir smidigare, mjukare, slätare och får förbättrad absorptionsförmåga. Hydra Plus-koncentratet innehåller ett intensivt återfuktande hyaluronsyra-komplex som tillför fukt och omsluter huden för en långvarig effekt och minimalt med fuktförlust - huden lämnas mjuk, fräsch och väl återfuktad.

"Active Night" - aktivt koncentrat för nattbruk som passar dig med glåmig och trött hud i behov av regeneration. Boostar hudcellernas ämnesomsättning, främjar en jämnare hudtextur, reducerar vardagligt slitage på huden samt förebygger tecken på åldrande - huden upplevs utvilad, fräsch och med förnyad vitalitet och lyster. Innehåller bla svarta alger, barkextrakt från salix nigra och ett exklusivt tryffelextrakt som ökar cellförnyelsen, är återfuktande samt skyddar mot fria radikaler.

Båda koncentraten går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller genom att använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt. Bryt flaskhalsen och häll koncentratet i handflatan, applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden - följ sedan upp med passande dag eller nattcreme.

Innehåller:

"Hydra Plus" - 4 st x 2 ml (värde 165:-) På skincity.se kostar 7 st - 289:- (jämförpris)

"Active Night" - 3 st x 2ml (värde 214:-) På skincity.se kostar 7 st - 499:- (jämförpris)

Ny/oöppnad- inplastad

Avhämtning i centrala Malmö

Skicka meddelande vid intresse
200 kr6 december 2018

Malmötorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information